På svenska

Säännöt ja rekisteriseloste

Lunastaaksesi edun sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja asua vakituisesti Fölin alueella; Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa tai Ruskolla. Etu on voimassa vain uusille Föli-matkakorttiasiakkaille. Mikäli et ole matkustanut matkakortilla Turun seudun joukkoliikenteen bussilla Föli-liikenteen alettua eli 07/2014 jälkeen, olet oikeutettu etuun.

Jos täytät yllä mainitut ehdot, saat postitse oman Föli-matkakorttisi ja 20 euron lahjakorttiedun noin 4-5 viikon sisällä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Huom! Arvokorttiin ladataan 20 euron etu valmiiksi, eli se on käyttövalmis saatuasi sen postissa. Kausikortin edun voi puolestaan lunastaa seuraavissa Fölin palvelupisteissä:

  • Joukkoliikenteen palvelutoimisto, Aurakatu 5, Turku
  • Yhteispalvelu Monitori, Kauppakeskus Skanssi, 2 krs., Skanssinkatu 10, Turku
  • Kaarinan yhteispalvelupiste, Lautakunnankatu 4, Kaarina
  • Piikkiön yhteispalvelupiste, Piikkiön kirjasto, Hadvalantie 9, Kaarina
  • Raision kirjastotalon yhteispalvelu, Eeronkuja 2, Raisio
  • Naantalin yhteispalvelupiste, Käsityöläiskatu 2, Naantali
  • Liedon yhteispalvelupiste, Kirkkotie 13, Lieto
  • Ruskon pääkirjasto, Vanhatie 4, Rusko
Kampanjan päätyttyä saat yhden kiitosviestin sähköpostitse. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Turun kaupunki, seudullinen joukkoliikenne, Puolalankatu 5, 20100 Turku

Rekisterin nimi
Turun kaupungin seudullisen joukkoliikenteen kampanjarekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa Fölin kampanjassa, jossa ehdot täyttäneille toimitetaan Föli-matkakortti. Osallistujille lähetetään yksi kiitosviesti sähköpostitse kampanjan päätyttyä. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin sisältämät tiedot
Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:
- etu- ja sukunimi
- henkilötunnus*
- katuosoite
- postinumero
- postitoimipaikka
- sähköpostiosoite
- matkapuhelinnumero

*henkilötunnus kysytään, jotta tilaajan kotipaikkakunta voidaan varmistaa.

Tietojen luovutus
Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt. Yhteys tietojenkeruusivulla on SSL -suojattu.

Tekniset häiriöt
Turun kaupungin seudullinen joukkoliikenne ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Uudelleenmarkkinointi
Käytämme uudelleenmarkkinointia mainonnassamme Google AdWordsin Display-mainosten ja hakumainosten muodossa voidaksemme suunnata mainokset paremmin ihmisille, joita ne kiinnostavat. Voit myös poistaa mainokset käytöstä, katso lisää täältä https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=fi.